goedkope vakantie Spanje

Ik ga op vakantie naar Spanje en neem mee..

Blog

Spanje, here I come

Ben jij op zoek naar een budget vriendelijke reisbestemming voor aankomende zomer dan hebben wij de ultieme tip voor jou! Boek een vakantie naar Spanje! Een goedkope vakantie Spanje is al snel online te vinden. Er zijn verschillende aanbieders waar je de zon kunt opzoeken voor een hele budget vriendelijke prijs. Dus wat stopt je nog? Boek ook een eigen reis naar Spanje voor een heerlijke vakantie vol ontspanning, heerlijk eten en prachtige stranden en steden!

 Een goed begin…

Wanneer je de reis naar Spanje geboekt hebt begint het inpak werk. Je wilt natuurlijk wel goed voorbereid op reis gaan. Ze zeggen wel eens dat een goed begin het halve werk is. Zorg er daarom ook voor dat je goed op tijd inpakt zodat je straks heerlijk stressvrij aan je vakantie kunt beginnen. Een goedkope vakantie Spanje kan heel goedkoop blijven als je je op voorhand ook goed voorbereid.

Spanje kent veel verschillende gebieden, ga jij naar een strand bestemming of juist een echte stad? Of een combinatie van beiden zoals Malaga? Bij elke bestemming kan je weer andere spullen nodig hebben maar wij hebben speciaal voor jou een lijst samengesteld met items die je altijd bij je moet hebben. Je kunt ze heel makkelijk overnemen en afstrepen. Zo ben ook jij er zeker van dat je niks zult vergeten.

 Inpakken als een baas

Voordat je aan je inpak lijst begint is het slim om je inpak lijst op te delen in bepaalde categorieën. Zo kun je onder elke categorie opschrijven wat je echt niet mag vergeten en wat je graag wilt meenemen. Je kunt onderstaande lijst gebruiken en eventueel aanvullen met je eigen items die niet tussen het lijstje staan. Als je alle spullen die op het lijstje staat mee neemt zal je goedkope vakantie Spanje ook goedkoop blijven en zal je niet voor onvoorziene kosten komen te staan.

Categorie 1: Vliegtuig

– Nekkussentje; heerlijk voor in het vliegtuig

– Boek; lekker ontspannen in en lezen in het vliegtuig

– Een lege fles: deze kan je na de paspoortcontrole zelf vullen met kraanwater. Dit scheelt je een hoop geld want een watertje in het vliegtuig kost al snel tussen de 3-5 euro.

– Snacks

 

Categorie 2: Gadgets en kabels

– Telefoon; die mag je natuurlijk niet vergeten

– Oplader telefoon

– Camera; voor alle mooie vakantie foto’s

– Oplader camera

 

Categorie kleding:

– bikini, badpak of zwembroek

– Een paar goede wandelschoenen en/of sneakers

– slippers

– nette schoenen voor een avondje uit

– korte broekjes/rokjes geschikt voor het warme weer

– Een aantal basics voor overdag

– Een mooie jurk, nette broek en een leuk blousje

 

Categorie toilettas:

– Tandenborstel en tandpasta

– Make up en make up reinigingsdoekjes

– Zonnebrandcreme en olie met SPF

– Borstel en/of kam

Als je alle bovenstaande spullen meeneemt zul jij straks heerlijk kunnen genieten van je prachtige Spaanse vakantiebestemming!

Geef een reactie