Houtgestookte zwembadverwarming

Warm water in je zwembad is wel zo fijn

Blog

Het is hartstikke leuk om buiten te zwemmen als het weer wat warmer buiten wordt. Maar zelfs als het nog zo warm is maar het water is heel koud, dan zal het nooit helemaal relaxend zijn. Het is toch veel lekkerder als het water gewoon lekker warm is, of in ieder geval niet zo koud dat het eerst eens een uur duurt voordat je ook echt kopje onder durft te gaan. Met bijvoorbeeld een houtgestookte zwembadverwarming zal het water veel lekkerder zijn, en kun je er ook veel meer van genieten om gewoon even lekker te zwemmen.

Heerlijk bij warm weer

Als het al warm is buiten en het water is heel koud, dan zul je dat veel sneller merken omdat je net lekker bent opgewarmd door de zon, en dan ineens ga je het koude water in. Je krijgt misschien al rillingen bij het idee. Als het water gewoon op een lekkere of in ieder geval iets hoger temperatuur is kun je er veel meer van genieten. Je hebt dat zwembad immers om het naar je zin te hebben, niet om te liggen bibberen in het koude water, dan kun je net zo goed een koud bad nemen toch?
Houtgestookte zwembadverwarming

Ook lekker met koud weer

En als jouw zwembad verwarmd is, dan is het ook nog eens lekker om met wat kouder weer eens een keer te gaan zwemmen. Als het water dan warmer is dan de buitentemperatuur dan is het juist helemaal lekker om te gaan zwemmen. Als je er dan weer uit moet is het misschien wel wat vervelender, maar als je gewoon een lekkere grote handdoek uit de kast pakt, dan moet dat ook wel goed komen. Je hoeft je zwembad immers niet alleen in de zomer te gebruiken toch? Als je het echt leuk vindt kun je hem veel vaker gebruiken.

Ook lekkerder voor kinderen

Kinderen houden al helemaal niet van koud water. Hoe vaak hoor je ze nu vragen of er nog een paar emmers warm water in het zwembad mogen, alsof dat echt een heel groot verschil zal maken. Als je wilt dat je kinderen lekker urenlang plezier kunnen hebben in het zwembad, dan zal dat veel sneller gebeuren als de temperatuur van het water wat hoger is. Dan krijgen ze het minder snel koud, en dan kun jij ook lekker iets voor jezelf doen terwijl je weet dat ook zij het gewoon naar hun zin hebben. Iedereen heeft baat bij een lekker warm zwembad.

Geef een reactie