Een overkapping om de zomeravonden door te komen.

Blog

De zomer avonden staan weer voor de deur, en we hebben al een paar goede, en vooral warme, zomer avonden erop zitten. Maar we hopen natuurlijk dat er nog meer veel meer mooie zomeravonden er aan komen. Want dat is toch wel erg gezellig. Dus tijd voor een overkapping, zodat je altijd droog zit en altijd nog lang buiten kan zitten. Zelfs in de winter wanneer je een mooie avond hebt en dan met een haardvuurtje kan je nog prima in de avond buiten zitten. Dus een overkapping is eigenlijk nooit weg. En wanneer je daar dan een led spot, of ja eigenlijk meerdere led spots in maakt, dan kan ook nog wanneer het donker is prima buiten zitten. Maar hoe kan je een overkapping nou gezellig en knus maken?

Wat kussens en wat kaarsen.

Wanneer je een goede lounge set hebt, of een leuke langere tafel met stoelen, kan je het altijd op leuken met een paar kussens natuurlijk. Dan kan je ook nog eens kussens pakken wat met wat kleur, en dat fleurt het natuurlijk gelijk op. Met een paar kaarsjes op tafel, maak je ook gelijk wat sfeer. Die kan je dan de gehele dag en avond aan laten staan en dan heb je gewoon de sfeer die je wilt en hoef je ook niet gelijk de lampen aan te zetten wanneer het een beetje donkerder wordt. Dat maakt het natuurlijk ook weer wat gezelliger dan alleen wat spots aan hebben staan.

Een lekker dekentje om onder te kruipen.

Dat is al heerlijk wanneer je alleen al op de bank binnen ligt. Buiten is dat natuurlijk ook erg lekker, ook wanneer het wat frisser wordt en je wilt gewoon lekker buiten blijven liggen, dan is een dekentje natuurlijk de ideale oplossing om nog even buiten te liggen. Het geeft natuurlijk ook al wat sfeer wanneer je ze netjes over een stoel neer legt, heb je gelijk een extra klein. kussentje.

Om het helemaal af te maken kan je natuurlijk het helemaal versieren met accessoires en misschien nog een vaas, of twee, met mooie bloemen neer zetten. Een paar mooie andere vaasjes en natuurlijk de kaarsjes waar we het al over hadden. Dan maak je het helemaal gezellig, want een hele lege tafel is natuurlijk minder gezellig dan waar er mooie accessoires op staan. Dus laat de avonden buiten zitten maar komen.

Geef een reactie