Wat je kunt doen om je huis een upgrade te geven

Blog

Veel mensen zijn niet helemaal tevreden in hun huis. Ze missen iets en wat dat nou is, daar kunnen ze niet precies hun vinger op leggen. Erg vervelend, maar desondanks komt het nog erg vaak voor in Nederlandse huishoudens. Daar willen wij verandering in brengen. We willen je daarmee helpen door je in deze blog te vertellen over de dingen die je kunt doen om je woning een upgrade te geven. Dit is op vele manieren mogelijk, dus kijk zeker eens naar wat er voor jou werkt en filter hetgeen dat niet werkt er gerust uit. We zijn benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen en we worden al enthousiast van de kans die daarop aanwezig is. Dus, ben je er klaar voor? Dan gaan we graag samen aan de slag om er iets moois van te maken in de tijd en ruimte die we hier hebben.

Grote klussen

Allereerst willen we ingaan op de ‘grote klussen’. Dit zijn de klussen die, in vergelijking met de andere tips, iets meer werk en verandering vereisen. Daarmee hebben ze ook een grotere impact, maar we hopen dat dat voor zich spreekt. De grotere klussen vallen wat ons betreft in het straatje van een nieuwe vloer of badkamer. Als je je huis een upgrade wil geven, is het aan te raden om te kijken naar dingen die in de trend zijn en je leuk vindt. Kijk bijvoorbeeld eens naar beton cire. Je kunt hier zowel een vloer van nemen als kiezen voor een beton cire badkamer. De opties die je hebt zijn dus vrij groot, en je mag daar best gebruik van maken. Beton cire is wel heel populair in de interieur industrie, dit komt omdat het een beetje een industriële look geeft. Leuk, toch? 

De kleintjes

Dan de kleintjes, het tegenovergestelde van de grote klussen. Deze dingen doe je heel gemakkelijk en zijn meestal vrij goedkoop, maar ze hebben daarom dus ook vaak een minder grote impact. Kijk voor zoiets bijvoorbeeld eens naar wat nieuwe accessoires, kleedjes die je over de bank drapeert voor een beetje knusheid en ga zo maar door.

Kleur

Dan is er nog kleur. Kleur kan veel voor je doen, dus neem dit ook eens mee in je overwegingsproces. Kijk naar kleuren die je aantrekken, die energie geven en die je niet teveel in het oog springen. 

Geef een reactie