Tent huren

Tent huren: voor een buitenfeest in de herfst

Blog

Oké, dan ben je dus jarig in de herfst. En niet zomaar jarig, het is een “kroonjaar”! Dan kan je er natuurlijk voor kiezen om een zaaltje te huren en het feest daar te geven. Maar je kunt het feestje ook lekker thuis vieren, in de tuin bijvoorbeeld. Een tent huren is dan wel een goed idee. Je kunt vaak in de buurt een tent huren die ook nog voor je wordt opgezet en afgebroken. Je hebt er dan geen omkijken naar. Maar waar in de buurt kun je een tent huren? De kans is best groot dat je dat zo 1-2-3 even niet weet. Gelukkig is daar bovenstaande website. Op die site kun je gemakkelijk alles vinden wat je wilt huren. Of het nu gaat om een tent huren of een CV ketel, deze site is van alle markten thuis.
Tent huren

Een tent huren voor je feestje

Als je een feestje geeft waarop je veel mensen verwacht, dan wil je al die mensen waarschijnlijk niet in een kringetje rond de salontafel hebben. Een tent huren is wel zo leuk. Je kunt de tent (laten) neerzetten en deze zelf helemaal leuk aankleden voor je feestje. Slingers, vlaggetjes, noem maar op. Ook de inrichting van de tent kun je gewoon zelf bepalen. Wil je een “open bar” dan zorg je er voor dat mensen zelf hun natje en droogje kunnen pakken.

Een tent huren voor een slaapfeestje

Vroeger, toen ik nog bij de scouting zat, gingen we ieder jaar op kamp. Met z’n allen slapen in zo’n grote legertent was echt een feestje. Het maakte niet uit dat het nog wel eens wilde inregenen of dat je in de prut lag. Maar nu zou ik dat anders aanpakken. Ik zou nu een tent huren met daarin een houten vlonder-vloer lijkt me het minimale voor comfort. Ook een heater lijkt me nu geen overbodige luxe.

Een tent huren voor een optreden

Ook in deze tijd van het jaar zijn nog veel (jaar-)markten. Als je dan mag optreden met je band, je fanfare of je harmonie, dan wil je wel zeker weten dat je droog zit. En natuurlijk dat je apparatuur en je instrumenten droog blijven. Een tent huren voor je optreden is dan een prima plan. Je kunt één kant van de tent open laten zodat het publiek jullie wel goed kan zien en horen. Je hoeft dan geen megatent te huren. Het publiek kan gewoon lekker buiten blijven.

Geef een reactie