Heb jij al een feestjurk in je kast hangen?

Blog

Ja ja mensen, we gaan weer beetje bij beetje richting de normale situatie van voor de corona crisis. Vanaf 1 juni mogen de horecagelegenheden weer open met weliswaar de anderhalve meter regels, maar het begin is er. Heb jij ook zo uitgekeken om weer onder de mensen te zijn en een lekker avondje uit te gaan? Een lekker hapje eten buiten de deur zonder dat je je maaltijd thuis op moet eten? Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar wel weer naar uit kijk. Beetje leven in de stad en (nieuwe) mensen ontmoeten. Hoe is dat bij jullie in de stad? Heb je een vaste plek waar je graag naartoe gaat, of verschilt dat per avond?

Je kledingkast weer aanvullen.

Omdat we zometeen weer naar buiten mogen, en dan met name de horeca gelegenheden die weer beetje bij beetje open mogen, gaat er weer gekeken worden naar de kledingkast. Hebben we daar wel genoeg in hangen of liggen om er deze zomer weer leuk gekleed bij te lopen? Eigenlijk is het antwoord voor met name de dames altijd wel, nee ik heb niet genoeg in mijn kledingkast. De winkels gaan ook weer een voor een open dus lekker een dagje de stad in om te shoppen kan ook weer. Online kun je natuurlijk al een beetje kijken wat je leuk vindt want met die anderhalve meter regels is het shoppen van voor de corona tijd nog niet aan de orde. Jezelf online voorbereiden of zelf al wel kopen is dus een goede optie. En omdat de temperatuur weer omhoog aan het gaan is, is de zomerkleding hetgeen wat op de planning staat aan te vullen in de kast. Misschien wel een heel leuke jurk, luchtig en kan naar elke gelegenheid wel gedragen worden. Of je nu naar de stad gaat, daarna een hapje eten en door naar een leuk feestje, de jurk kan bij allemaal gedragen worden.

Nachtkleding.

Als je na een leuk avondje uit weer thuiskomt en het tijd is om naar bed te gaan draag je het liefste heerlijk comfortabele kleding. Natuurlijk niets zo lekker als een zachte pyjama om heerlijk in in slaap te vallen. Als je het snel koud krijgt is het lekker om lange mouwen en een lange broek aan te hebben. Of misschien wel een nachthemd als nachtkleding. Dit is natuurlijk heel persoonlijk wat jij lekker vindt zitten en slapen. 

Als je op zoek bent naar feestjurken of nachtkleding voor dames kun je eens kijken op meyer-mode.nl. Ze hebben hier ook feestjurken in grote maten. En slagen doe je zeker met het grote assortiment dat ze hebben.

Geef een reactie